Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Minimal ber/irto fontos
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Aliz79
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 29. Hétfő, 21:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Kenzsa!

Minimálbér 5,35 Ł/hour, ami heti 20 óra vagy az alatti munkvégzés esetén adómentes.
Efelett, éppúgy, mint Mo.n különböző adósávok vannak.
Hacsak nem valami hiperzsíros állást sikerült megszerezned (ha igen, azonnal csörrenj nekem is Mr. Zöld Nevető ), akkor 100%, hogy az első adósávba esel, ami a starting rate és 10%

Adósávok:
starting rate 2,150Ł-ig 10%
basic rate 2,151-33,3Ł 22%
higher rate efelett 40%

Ehhez jön még a national insurance, ami olyan 3-4-5%, amelynek az alsó határa 4368Ł, felső határa 33,540Ł.
De erről én csak, mint kívülálló (lelkes tanuló) nyilatkozom, ui. egyelőre még én is itthon dekkolok (tanulok angolul ezerrel......százezerrel,hogy augusztusban téphessek ki Angliába), úgyhogy Enci vagy a többiek erről kompetensebben tudnak nyilatkozni.
De, remélem, nem írtam ezzel baromságot. Zavarban levő
Aliz79
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Április 10. Kedd, 15:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A baratnomnnek mar tobb angol is emlitette a munkahelyen, hogy hamarosan 7 font/ora lesz a minimaber. Ti hallottatok errol valamit? Megmondom oszinten nehezemre esik elhinni, hogy ekkora emelest akarnak bevezetni. Zavart
Uff-szolott a nema indian es kopasz hajanal fogva kirangatta magat a feneketlen mocsarbol, felugrott tegnap megdoglott lovara, majd kivagtatott a nemletezo pusztasagra; ott aztan otthonhagyott fegyverevel megskalpolta szinten tar, halvaszuletett batyjat.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban