Olcsó, biztonságos és gyors pénzküldés Angliából Magyarországra
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 
team support?!
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Ex-Opsmanager
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Sep 26, 2012
Hozzászólások: 2

HozzászólásElküldve: 2012. Október 2. Kedd, 17:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hölgyek, Urak...
Szögezzünk le egy dolgot, s maradjunk a tárgyilagosság talaján. Mindannyiónknak vannak kellemetlen, s kellemes tapasztalataink a céggel kapcsolatosan, én ehhez, mint leköszönő ops. manager szeretnék néhány tényszerű apróságot hozzáfűzni.
Először is a budapesti, és lengyelországi toborzók munkájának hálátlansága mellet állnék ki. Gondoljon bele mindenki, mint egy utazási irodában, itt is el kell adniuk ezt a nem éppen legnépszerűbb tevékenységet, természetesen kissé púderezve, felöltöztetve egy vonzóbb köntösbe.
Véleményem szerint remek munkát végeznek, megtalálva a helyes, egészséges egyensúlyt, lehetőséget teremtve olyanok számára, kik szinte csak adóssággal bírnak idehaza, és még az angol nyelvet sem beszélik.
Volt olyan lengyel kollégánk, aki négy szó makogásával kommunikált: arbeit, cigarette, money, break. Ugye megvan a kakukktojás???
Nos az ilyen leendő munkatársak ne is olvassanak tovább, tegyék össze két kezüket, szorítsák össze fogaikat, és feszüljenek neki a munkának.
Tény, hogy sok elégedett munkatárssal dolgozik a cég. Vannak, akik magasról pottyantanak olyan kérdésekre, hogy fizetnek-e adót, járulékot, stb. Magyarul feketén ledolgozzák x hónapjukat, s arrébb állnak. Akik viszont hosszabb távon gondolkodnak, valószínűleg előbb-utóbb ebből a self-employed, önadózó, s öngöndoskodó státusukból legalizálni próbálják magukat. Ehhez a cég minden segítséget megad, amíg érdekeit szolgálja, s nem jelent plussz adminisztratív terhet az off-shore pay-roll leányvállalatnak.
Ha ödadózó-öngondoskodó státusban vágsz neki angliai cseléd életed, szolga sorod megalapozásának, feltétlen ajánlatos szétnézned a köthető biztosítások piacán.
Hozzá kell tegyem, hogy amint bármilyen baleset történik egy depotban, kedves barátm, úgy húzzák rád a vizes lepedőt, ahogy a nagy könyvben az megírva vagyon, nehogy sérüljön a kedves megrendelő logisztikai perner cég jóhíre. A munkavédelmi oktatás egy vicc. A Norbert Dentressangle cégcsoportnál, egy röpke átcsevegett órát, s néhány aláírást követően máris a placcon vagy, ahol jó esetben az ügyeletes munkafolyamat vezető Team Leader, Shift Leader gyorsan körbevezet, majd kisebb-nagyobb tpasztalatokkal rendelkező kollégáid mutogatják meg teendőidet. Risk Assessment, kockázat-elemzés, mint olyan, még hírből sem ismeretes, ha rákérdezel, mint a véres romgyra tekintenek rád testvérem.
Drog és alkohol teszt kizárólag a német precizitásáról. és alaposságáról híres DHL raktáraiban kötelező, itt a munkavédelmi beavatást is szakemberek végzik több órában, majd három munkanap tréning, melynek felét fizeti a cég, ha a hat hónapos szerződést végig csinálod.
Aki bukik a drog teszten, sebaj mehet a recycling centerbe szemetet válogatni, tálcát mosni, oda tökéletes!
Több balaset tanuja voltam, gyorsan el mis-másolták az ügyeket, nem hiányzhik senkinek a Munkavédelmi Hivatal, Főfelügyelet alapos vizsgálat sorozata, stb. Ezért jó, ha van biztosításod.
Amúgy a tökélketes, optimális Munkatárs a Cégnél kb. öt havi áldásos tevékenysége után odeébb áll, hazatér, feladja, befejezi, kirúgják, stb... Ebben az esetben nem kell visszafizetni neki 150 GBP lakás kaucióját.
Természetesen egy fillér nélkül élrkezik, hogy a kezdeti költségeire rá lehessen gyorsan számolni a 100 GBP admin fee-t, amolyan kamat-szerűség, habaár a cég nem vagyok róla meggyőződve, hogy rendelkezik ilyen pénzügyi szolgáltatásokra vonatkozó jogosítvánnyal. Kacsintó
Lakás deposit, ha már itt tartunk. Mindenki szépen, s alaposan olvassa át szerződését. Történt ugyanis, hogy aktuális lakás gondokkal küzdöttünk Skóciában, mire a cég tulajdonosa gyorsan kitalálta a remek megoldást, aki hat hónapnál régebb óta tartótkodik, becsületesen, tisztességesen heti lakbért fizetve a cég bérelt házaiban, nos ki mkell rugdalni őket, mert a cég csak a kezdő talajt óhajtja biztosítani az egyesült Királyságab gyökeret verni szándékozó munkatársaknak.
Ez csodásan is hangzik, cask éppenséggel ezzel kéne kezdeni, nem pedig azzal, hogy minimum hat hónapot kell tartózkodj, különben nézheted a kauciódat.
Apropó, a kaució visszafizetése elkerülésére kákán is csomót keres a cég, több esetben hónapokig húzva-halasztva azt… igenis erőszakosnak kell lenned, ha megillet Téged.
Amikor lobogtatták szerződéseiket, hogy abban minimum hat hónap szerepel a lakásra vonatkozóan, drága tulajdonos úr rögtön rávágta a logikus magyarázatot: a minimum egyben maximum is!
Tőlem, mint menedzsertől pedig elvárták, e csodás haditerv azonnali implementálását. Nos, let ebből sztájk, k…a anyázás, stb.
Lakások, szállások.
Sajnálatos tény, hogy a cég heti szinten von ún. önkormányzati adóra 5 GBP összeget minden munkatárstól, ám ezek befizetve nincsenek. Erre több városban lévő, bírósági felszólító levelek, majd több helyen adósság követelő cégek megjelenése, zaklatása a bizonyíték. Ez az adó tartalmazza a víz, csatorna, szemét díjakat, ami a helyi törvények, szabályozások szerint Skóciában például lakószobánként egy, azaz egy nem közvetlen hozzátartozó, családtag, házastársra van kiszámítva. Magyarul egy két hálószobás lakásban maximum három nem rokonítható személy tartózkodhatna. Ehhez képest legtöbb esetben a duplája.
Erre sok tulajdonos, land lord, land lady lett rendkívül,érzékeny az utóbbi időkben, főleg amikor két havi bérleti díj befizetével volt elmaradva a cég, s Pufi lett kolléga, csak bújkált, bújkált az Irodában, letagadtatva magát, jó szokása szerint.
Ilyenkor csodás dolog volt hallgatni a tulajdonosok panaszait, kérdéseit, melyekre folyamatosan hazudozni egy idő után, már belefáradtam.
A cég nagy figyelmet fordít kényelmetekre, a hazai matrac piacon fellehető legolcsóbb rugós matrac förmedvényeket vásárolja föl, de így legalább a 12 órás műszakokat követően egy thai-masszázzsal felérő élményben van részed.
A szállások többnyire 45 perc, egy óra járásra – nem seta, járás – találhatók a munkahelytől. Aki közelebb lakik, tegye össze szépen két kezét. Érdemes beszerezni kerékpárt, 20-30 GBP-ért már klassz drótszamarak találhatók a flea marketen, vagy Gum Tree-n. Tömegközlekedés, mint olyan, meglehetősen költséges, és bizonytalan is, főleg hétvégi, korai műszakkezdésnél…
Mindemellett néhány háznál, korábbról felhalmozódott több száz, ezer fontra rúgó közmű tartozásokról szóló adósság követelő levelek szép sora tarkítatja amúgy sem unalmas hétköznapjait a naív ottlakóknak.
Ha mindez nem lenne izgalomnak elegendő, javaslom, az angol-szász szifilizációban szépen elterjed Sveeejk által is említett ágy-poloskák, bed bug-ok tanulmányozását.
Köszönhetően az előttem ott szolgáalatot teljesítő lengyel ops. manager áldásos fertőzött bútor cipekedő akciónak kedves, meglehetősen igénytelen lengyel kollégánk, akit négy hónapja martak éjjelente ezen kis vámpírok, s a balga ember arra gyanakodott, tán allergiás valamire, miután ellátogatott doktor bácsihoz, az tájékoztatta az apró vérszívókról, végül csak bevalotta felhábotrodása közepette, hogy kis szobája, mely szemétdombhoz volt hasonlatos, bizony tele van ilyen bogarakkal.
Ezek kiirtása egy módon lehetséges. Teljes kiürítést követő szét gőzölése , fertőtlenítése a háznak.
Volt, hogy kihívtunk bogár irtókat 140 GBP költségen, egy hét múlva jöhetett vissza ismét kezelni a házat.
Amúgy a cég szépen fejlődik, ami az adminisztráaciót, kommunikációt illeti, tanulva korábbi súlyos hibáiból, miszerint hoz egy sokakat érintő döntést, majd később igyekszik utólag lekommunikálni, tájékoztatni arról, kezdve a kétheti fizetésekről, havi fizetésekre való átállást, stb…

Egy jó tanács… több kollégánknak tűnt el ledolgozott óraszáma valahol a TS és szerződött partnere, elsősorban a Norbert Dentressangle cég között adminisztrációs hibák miatt. Ne feledjétek, Ti a TS-vel vagytok munka szerződésben, nekik kutya kötelességük kifizetni. Aztán, hogy hogyan hajtják be partenrükön, már az ő dolguk.
Nekem személy szerint sok küzdelmem volt saját költségeim megtérítéséért való harcban. Heti több száz fontot kellett megelőlegezzek a cégnek, melyet egy hét elteltével fizettek meg. Legutolsó heti kiadásaim ki sem fizették.
Már el sem csodálkozom Pufi lett kollégám legújabb szemét húzásán, mintha valami perverz örömét lelné benne … Mosoly
Egyelőre ennyi jutott hirtelen eszembe, ha kérdeésed van, szívesen válaszolok!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Ex-Opsmanager
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Sep 26, 2012
Hozzászólások: 2

HozzászólásElküldve: 2012. Október 2. Kedd, 18:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mindössze egy érdekes tényfeltáró riport videó műsor a cégnél is oly népszerű önadózó, öngondoskodó, self-employed, contractor státusról...
Ha beszélsz angolul:
http://www.bbc.co.uk/news/business-19756137?ref=nf

Üdv!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Magyarmelos
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Oct 08, 2012
Hozzászólások: 2

HozzászólásElküldve: 2012. Október 8. Hétfő, 15:17    Hozzászólás témája: Falkirk-szivas Hozzászólás az előzmény idézésével

En majusban kerultem Falkirkbe. Egy igazi budos gyoker manager volt ott, Jarek, lengyel ficko, egy utasitgato, hazudozos, igergeto taplo.
Aztan jott Agoston, minden megvaltozott. Emberkent kezelt, szinte mindent elintezett, segitett sokat. Az officehoz intezett panaszaimat, es meg sok sracet elintezte, rendes csoka, jo volt igy dolgozni. Mar amennyit lehetett, ha epp nem kuldozgettek minket haza a muszak felenel, elejen.
Sokszor meg ugraltattak, menjunk hetre, ne, inkabb tizre. Szegeny manager is tepte a hajat legtobbszor! A falkirki depo egy igazi mocsok, szar. Csicskaztatnak, nem emberkent kezelnek. Mast nem csinalsz,k mint a mocskos balazoba gurizel, a break idot hol kiadjak, hol nem, sok harcunk volt ezzel is. Budos troger vezetoseg van ott, diszkriminalnak, egy sracot kirugtak, mert zsebretett egy csomag mentos cukrot. A foallasu kollegak feltik a cseled segguket, megy a konyokles.
A szallas, egy haz, ahol tizen laktunk, egy oranyi gyaloglasra a depotol, kibaszott faraszto volt neha hajnalban hazamenni, szakado esoben.
A matracok, mint a fos, kifekudt, rugok recsegnek alattad. A hazban a lett vadmarhak ugy csortetnek, mint a vadak, koszosak, budosek.
Kitakaritatta velunk a gyoker Jarek a hazat, erre ket nap mulva kihiv valami takarito szolgalatot, es kiszamlaznak nekunk 60 fontot! Kerdeztuk miert? Erre a taplo megmagyarazta, hogy kosz volt. Ilyen gecizesekkel boldogitotta eletunket a goreny. Jobb is, hogy elment, mert szajba pattintottam volna hamarosan, amit egy lett srac majdnem meg is tett. Persze kirugtak erte.
A TS office meg olyan lekezelo, mintha a seggukbol rantottak volna ki. Budapesten osszehazudtak mindent, fele sem volt igaz, ami vart minket.
Le a kalappal ez elott az Agoston elott, vele jo volt egyutt dolgozni, koszonet segitsegeert.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
lala75
Mester
Mester


Csatlakozott: Apr 28, 2011
Hozzászólások: 203

HozzászólásElküldve: 2012. Október 8. Hétfő, 20:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Nagyon hasonlit ez a cég Szabó lászló féle galerihoz csak azok egyből nem adnak munkát így nincs ez a nagy huza vona a pénz után ök az elején elvágnak mindent......hát nem is tudom melyik jobb,Igy a kommentek hallatán!
Azt mondjátok tisztes fizetés 800-1000 font???? (mi az Mosoly)
12 órás munkával?...........ha le vonnám az ott kinti lakást és kaját az itthon is meg van Tisztelt TS!!!!!!!!!! Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Magyarmelos
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Oct 08, 2012
Hozzászólások: 2

HozzászólásElküldve: 2012. Október 10. Szerda, 16:05    Hozzászólás témája: Toled fugg... Hozzászólás az előzmény idézésével

Lala75!
Toled (is) fugg, mennyit vallasz. Volt par kollegank heti 60-70 ledolgozott oraval nyaron. Ezek az emberek, termeszetesen adomentesen bebankolnak konnyeden 1500 fontot egy honapban. Nalunk a gond ott volt, hogy nem tudhattad egy heten, fuggetlenul rotadtol 25, vagy 70 orad gyulik ossze. Ez volt az igazi gond, a depo kiszamithatatlansaga. Persze ha 60 ora korul dolgoztal, egybol rimankodtak, hogy az tul sok, nincs pihenonapod, stb. mintha kibaszottul erdekelt volna barkit is.
Komolyan, Falkirk egy rohadt munkatabor, igazi bunkokkal az ASDA depoban, sajnalom, hogy oda kerultem, es nem Livingstonba. Cimboraim itt dolgoztak, sokkal emberibb, tervezhetobb beosztassal.
Persze a TS magasrol szarik ra, ki, mennyit tud dolgozni. Oket az ossz oraszam hozza lazba. Ugye tobb ember, meg tobb lakas kaucio, admin fee, es a tobbi, szoval az o erdekuk, hogy jo sokan legyenek.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Johnyboy
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Oct 16, 2012
Hozzászólások: 1

HozzászólásElküldve: 2012. Október 16. Kedd, 10:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Olvasva a korabbi bejegyzeseket, sajnos valo igaz: Kiss Laszlo, es Szaloki Tamas a pesti irodaban igazi senkihazi hazudozok. Kiertunk, a szaros repteri transfer miattt ranksoztak 100 GBP admin feet fejenkent, a 25 GBP transfer dijon felul. Taxi fele annyiert bevitt volna, ha adnak egy pontos cimet. A haz egy pukkanat patkany feszek lopos, alkoholista lengyelekkel, jo messze a depotol. Raadasul retkes, kifekudt szakadek matracokkal, semmi butorzat, ahova a ruhaidat tudnad tenni. Orak hol igy, hol ugy. A lengyel ops menedzser, mint egy pocs, utasitgat, nem ker, de tiszteletet elvar. Mire fel? Barmit kertunk, hogy intezzen el, csak igergetett, majd a heten, jovo heten. Felhivtuk az irodat, mintha a seggukbol rantottak volna ki, Dora, vagy ki a csuda, meg valami Emil szarhazi ugy beszel veled, mintha nem is munkatarsuk lennel! Szegyen. Magyarok egymas kozt, es ilyen lekezelo, ahelyett, hogy rendbe rakna, amit elbasztak odabenn. Lejart a hat honapunk, a kaucioert meg mindig konyorgunk, szoval kabare, ahogyan kezelnek. Persze elvarjak, sot megkovetelik, hogy minden percben ugrasra, munkara kesz legyel.
Ajanlom mielobb onallositsd magad, hagyd ezt a hazug bandat. Ha beszelsz angolul, kismillio agency szivesen foglalkoztat.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
DP2223
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Oct 19, 2012
Hozzászólások: 1

HozzászólásElküldve: 2012. Október 19. Péntek, 16:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

En is a team support altal mentem ki dolgozni kb 3 honapja. Olvastam commenteiteket, es nemileg rosszul kozelititek meg a helyzetet. Szerintem akinek van egy kis logikaja, az elore tudhatta, hogy amit a ts officeben hallottunk az egy picit szebbe probalja festeni a kinti vilagot. (Ha en ulnek az officeben, nekem is ez lenne a munkam, es ugyanugy lennenek fonokeim, feltetelezem meglenne kotve a kezem.....) pl: miert nincsenek videofelvetelek a munkarol, hogy az emberek realisabb kepet kapjanak arrol, amit vallalnnak? mert a ts nek megvan kotve a keze, de legalabb kepuk van!
A lenyeg, hogy ez nem Disney-Land, es nem is lesz az alom munkad, felteve, ha nem vagy beteg agyilag, vagy eppen mazoista., de akinek van celja, es nem anyuci kedvencekent megy ki dolgozni, akkor annak tokeletes lehetoseget kinal a Team Support a feltetelei altal, arra, hogy valaki kijusson angliaba, es megprobaljon 1 rol a 2 re jutni... Statisztikat vonva az emberek nagy resze 2 honap utan uj (job) utan nez, es megprobal mar 2 rol a 3 ra jutni.-ezt ha belegondoltok mindenki sajat maganak, na meg a ts nek koszonheti. En amikor kimentem sajnos, toke nelkul voltam, de megis kituttam menni, mert a ts nek volt u.n: loan lehetosege, amivel eltem, es vissza is fizettem. Jelenleg egy nagyon szep hazban lakok, kijelentem szerencsemre, mivel ez varostol, es korzettol is fugg. Az oraim szama valtozo, de csodat ne varjunk es telhetetlenek ne legyunk, a vegeredmeny: van munka es tobbet lehet keresni mint itthon. Sok valtozoval lehet kinnt szamolni, ezert valahol megertem a commentek egy reszet, de szinte en is csak aludni jarok haza a munka utan, vagyis orulok, hogy legalabb agy van, na meg persze masnap reggel lehetoseg, hogy megint mehessek penzt keresni. Osszesitve, ugy gondolom, a lehetosg adott, akinek van celja, es ezaltal mentalitasa, az nyugodtan keresse fel a Team Supportot!!! u.i: A munkajuk, mentalitasuk, es hianyossagaik miatt kirugott volt alkalmazottak inkabb tartsak meg velemenyuket, mert az uj munkavallaloknak felesleges, es egyarant hatranyt jelent irrealis kepet festeni a T.S. rol,....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
MaciLacitheKing
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Nov 21, 2012
Hozzászólások: 5

HozzászólásElküldve: 2012. November 23. Péntek, 9:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv Srácok!

Elolvastam az eddigi bejegyzéseket a Team Support-ról.
Huh... mit modjak, kijózanító volt.
Lenne egy kérdésem. Hogyan választják ki az embereket a jelentkezőkből?
Kor, nem, angol tudás stb alapján? Olyanokat választanak akik jól beszélik az angolt vagy olyanokat akik alig beszélik?

Előre is köszi a válaszokat.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
MaciLacitheKing
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Nov 21, 2012
Hozzászólások: 5

HozzászólásElküldve: 2012. November 23. Péntek, 10:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az előző post duplán jelent meg. Töröltem.

Legutóbb MaciLacitheKing szerkesztette (2013. Március 4. Hétfő, 12:45), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
popbec
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Dec 18, 2012
Hozzászólások: 3
Tartózkodási hely: Falkirk

HozzászólásElküldve: 2012. December 18. Kedd, 22:37    Hozzászólás témája: Team Support Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Sok mindent lehet itt olvasni a Team Supportról, de szeretném rendbe tenni itt a dolgokat, mert amiket írnak bizonyos emberek az hát hogy is mondjam, eléggé kiakasztó, és némelyik reakció olvasása közben kinyílt a bicska a zsebemben.

Az első és a legfontosabb:
A TEAM SUPPORT egy olyan cég aki munkaerőt közvetít 3 országból az Egyesült Királyságba, emellett szállást is biztosít.
Második:
Ha bárki elmegy egy tájékoztatóra, akkor megtudhatja, hogy mit ajánlanak. Igen, fizikai munka, de aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli!

Na, és akkor részletezek...
Budapesten:
- Senki sem kér el senkitől sem 400.000 Ft-ot mint olvastam valahol!
Ha valakinek hirtelen nincs pénze a kiutazásra, (mint mondjuk mint az én esetemben: hétfő interjú és azon a héten vasárnap utazás) akkor a cég megelőlegezi a kezdeti költségeidet, amit a fizetésedből levonnak. Ez hetente 40 font 8 héten át. Átszámítva 320 Font = kb 115.000 Ft, ami a kinti szállás depositja, a különböző intézkedések utánad...stb. Ez reális összeg!

Érhető, hogy a repülő jegyet mindenkinek magának kell biztosítania.
Budapesten megkötnek veled egy szerződést, amiben benne van, hogy a cég ahova kiközvetítenek köteles téged heti minimum 38 órában dolgoztatni.

Ez az a munkaóra, amit ha kiszámolunk a szerződésben leírtakkal (6,2 font / óra) akkor 235 font körüli összeget kapunk. Ebből értelem szerűen lejön a PAY TAX, ami egyfajta adó, amit ha nem tudna az ember egy formanyomtatványon a P46-on vissza is lehet igényelni.
Szóval lejön a PAY TAX az NI adó, ami egyfajta TB és minden mást tartalmaz, ez heti szinten változik a ledolgozott óráid számától, valamint levonódik a lakbéred.

Ha egyágyas szobában laksz akkor kb 60-70 font / hét a lakbéred, ha kétágyas, értelemszerűen kevesebb. (Én egy egyágyasban lakom!)

Ja, és ha kölcsönnel jöttél ki, akkor ugye 8 héten át -40 font. De ez a 9. héten már nincs!

A munka:
Mindenki panaszkodik, hogy nem szeret dolgozni! De akkor minek jön ki? nem is értem. Én egy raktárban dolgozom mint order picker, ami egyfajta kommisiózás (rendelések összeszedése). Mindent kapunk a cégtől. Bakkancsot, munkavédelmi felszerelést, oktatást...stb.
Jó, igaz, hogy napi 12 órát melózok én is, de akkor a fentiek szerint számoljon mindenki utána, hogy a 6,2-es órabérrel számolva 5 napra az hány font!!

Szóval, én csak köszönni tudok a TS-nek, és olvastam a managerről is valamit. Nekünk egy Laci nevű srác a managerünk, kicsit töketlen, de szeretem őt, mert amit kell azt elintéz! Ja, és igen. Nekik abból van pénzük, ha TE DOLGOZOL! Szóval, én teljesen meg vagyok elégedve, azt kaptam amire vártam.

Lakás...
Sok mindent olvastam itt, hogy milyen lakásokban laknak az emberek... nos, én felteszek ide egy képet, amit meg lehet nézni! Én ebben a házban lako, és imádom. 3-an vagyunk itt, és TÉNYLEG 15 percet sétálok a munkahelyre!


További szép napot, és köszönöm TEAM SUPPORT A LEHETŐSÉGET!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Alsyke
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Jan 04, 2013
Hozzászólások: 17

HozzászólásElküldve: 2013. Január 17. Csütörtök, 17:40    Hozzászólás témája: May Fair Hotel, London Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Kaptam munkát az egyik hotelben( May Fair Hotel) Londonban, kiküldték a munka szerződést is, de nagyon szépnek tűnik az ajánlat, tehát gyanús. Tanácsot kérek, személyes talalkozom nem volt, interneten találtam véletlenül és elküldtem a CV-met, erre kaptam pár kérdést e-mailbem válászoltám nekik. Ma érkezet a szerződésí4
Íme egy pár mondat a szerződésből:

"The position we are offering is that of (Sales Manager) at a salary of (£4,650) per month, which is a gross salary and the Net salary is (£3,920). Your working hours will be from (7am – 3pm (8hrs) Mon-Fridays), with break period of 2hrs hours only, beginning from (12pm - 2pm). This is a contract position which you would be able to work here in London for a minimum of 1yr and a maximum of 5yrs. We would like you to start work on (18th February 2013). If this date is not acceptable, please do inform us.

................... Hotel London will provide the employee with comprehensive health care for the term of contract and follow-on care for injuries suffered during the term of contract for employee and family. Employee shall be entitled to comprehensive health care services, which are to be administered by medical experts on job locations. In a case of emergency situation, an employee will be flown to his home country or any country suitable for the best medical attention. This decision can be influenced by the findings of ............Hotel London medical experts, unless the employee in question states otherwise.
EU Citizens wouldn’t need a Visa or Work Permit to work here in the UK but you will obtain National Insurance Number (NIN) and Foreign Affair Certification.
You should also note that your employment here at ........ Hotel London, would be considered under the TIER 2 CASES work permit application scheme and your are entitled to work for a period of one (1) year or five (5) i.e. if you which to extend your employment here at ..........Hotel London or with some other company/organization."


Előre is megköszönöm bármilyen választ és a tanácsot!![
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
dome_k
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Jun 28, 2012
Hozzászólások: 2

HozzászólásElküldve: 2013. Február 2. Szombat, 22:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az elso hozzaszolasom ota eltelt fel ev, s nem igazan valtozott a velemenyem, sveeeejk igen en ops lakasban vagyok de en sem itt kezdtem, most a bogarakrol nem az iroda tehet hanem az elozo ops manager aki igenytelen volt. az h nem fizetnek councilt biztos h igaz vagyis meg is szunt egy lakas de mindenkinek inteztek masik lakast, s igaz h messze vannak a lakasok vagyis nagy resze, en is setaltam 40percet utana bicikliztem 25percet most autozom 5percet, s erre itt megvan mindenkinek a lehetosege. ahogy vett is par ember autot h azzal jarjon vagy masokkal jar egyutt. itt livingstonba nem igazan foglalkoznak azzal h lassan vagy gyorsan dolgozik az ember ezert meg senkit nem rugtak ki, pedig van par ember akinek tiz fillert nem er a bore gondolom sveeejk te is ide tartozol/tal... en a mai napig nem panaszkodhatok, azt h utanam befizteik e az adot nem tudom, majd lassan kiderul, mert atvett az ND par embert, s en is kozejuk tartozom, s ha valami nem lesz kerek biztos kiderul. Lakaskerdesre visszaterve, amennyit kifizettek a teamsupportnak annyirt ossze lehet allni s berelni sajat kecot s nem kell panaszkodni utana, h milyen rossz lakasok vannak, s ez sem a vilag legjobb lakasa ha erdekel itt is peneszesedik a fal (s eger s patkany nalam nincs de szerintem amelyik laksaban van ott vagy igenytelen emberek laknak s arra azert van ellenszer.... persze ez csak az en velemenyem lehet h az egy megoldhatatlan problema egyes embereknel......), de ha koltesz sajat penzbol 50-300font koruli osszeget egy dehumidifier-t azzal meg is oldodik a problema, erre lehet irni h ne neked kelljen mar kolteni ra, de ha neked nem tetszik tegyel ellene s kesz. s meg egy valami seeeejknek amikor az elso levelem megfogalmazodott akkor 19magyar volt mivel osszeszamoltuk, s nem tippeltem, s miert nem irsz azokrol az emberekrol akik itt vannak tobb eve? igen lehet ok is morognak vagy neha nem tetszik valami de ez barhol mashol elofordulhat, falkirk egy masik kerdes en csak egy ejszakat voltam ott szerencsemre pont jo shift leader volt bent igy nekem nem volt problemam, lakas ugyileg viszont az volt jobb legalabbis az onnan idekoltozo emberektol ezt hallom. s igen volt ilyen h valakit megutottek s nem is egy volt mar tobb balhe is a lakasokban, ez sajnos annak is koszonheto h vannak igenyesebb igenytelenebb emberek is s ha ok osszekerulnek konnyen konfliktus lehet belole vagy kevesbe toleransak esetleg piasokmint az orosz s lett csooportok drogosok mint ahogy ex oppsunk is megirta, de ilyen vilagban elunk s csak mi tudunk tenni ellene. nekem szerencsem volt jokor voltam jo helyen s D.A.-nak is sokat koszonhetek szemely szerint en is. viszont a T.S. volt aki kihozott s munkat adott s ennek koszonhettem az uj fejezetet az eletemben. szoval nem biztos h mindenkinek sikerul jo helyre kerulnie, de livingstont mindenkepp az ajanlott kategoriaba helyeznem, mig falkirkot az erosen nem kategoriaba mert az tenyleg nem normalis h behivnak azt hazakuldenek vagy be akarnak rangatni este 11kor. asszem kb ennyi mostnara ha valakinek kerdese van irjon s amiben tudok segitek.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
soma7364
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Feb 09, 2013
Hozzászólások: 1

HozzászólásElküldve: 2013. Február 9. Szombat, 19:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na akkor mindenkinek aki olvassa,vagy akit erdekel Mosoly

Mindenkinek megvannak a tapasztalatai,jo vagy rossz,de ezeket mindig kulon kell valasztani,nem szabad egy rosszbol azonnal kovetkeztetni es nem szabad egy jobol az egekig emelni sem.
Leirom az en tortenetemet.
Edinburghban eltem 6 evet,de csaladi problemak miatt haza kellett utaznom,es tovabb maradtam mint ahogy terveztem ,de sajnos a cegem ,amire 1 rossz szavam nem lehet,sajnos nem tudott ram varni es meg kellett valnunk egymastol,de sebaj ,gondoltam majd en keresek gyorsan valamit hiszen a penz kell,tehat jott a TS.
Itt meg nem bantam meg semmit,hiszen amit lehetett jot es szepet mindent kitartak,es elhalmoztak es en naiv el is hittem,hiszen ki sejti hogy kesobb szembesulunk majd az embertelenseggel a hazugsagokkal,az altatassal ,es a fenyegetesekkel ha semmi nem mukodik mar.
Munka lehetoseg azonnal az interju utan ,mardtam es fel is ajanlottak hogy keresnek teamleadert egy raktarban warringtonba,es mivel nekem manageri multam volt ,hat elvalaltam,tudvan hogy csak par hetet kell betanulnom,es johet a kihivas .Na itt vetettem masodszor.Ket nap mulva utazas,repulojegy foglalas,es megerkeztem nagy erokkel.
Masnap hetvege,kicsi pihenes ,aztan hetfon irany az uj melo.De nem igy volt.1 hetig itthon fekudtem,mert se munka se betanulas ,de a lakasra fizetni minden korulmenyek kozott kell!Azota sem lettem csak egy order picker ejszakas muszakban.Felre ertes ne essek,nem a munkaval van bajom ,inakabb a munka hianyaval,ugyanis a karacsonyi idoszak utan,illetve kozben mi mar tutdtuk hogy nem lesz melo,es a tapasztalatom is tudta,de ezzel szemben,azt allitottak ,hogy minden rendben munka annyi hogy huha!3 hetig fekudtem itthon egy olyan lakasban ahol 10 ember lakot,ismetlem TIZ ember ugy,hogy meg a lakasban az ebedloben is 3 ember lakott emeletes agyakon. Kicsi matek? 234£ havonta /fo 10 emberre plusz hetente a loan ami adminisztracios kolsegkent nincs feltuntetve hanem kolcson penzkent fel tuntetve egy olyan emailbe ahol szerkeztett de nem hiteles berpapirt kuldenek el,NI szam nelkul ,de elszamolva mind 1 fillerig az adosagokat,de tevesen a fizetest persze.Par honap elteltevel kiderult hogy a szamlak nem lettek fizetve ,sem a szolgaltatoknak, sem a haz tulajdonosnak,es ki kell koltoznunk.
Tobb mint 5000£ nem volt eleg, meg tobbet es tobbet akartak ,ugy hogy munka az nem volt es kozeben is vontak mindent.Irtam budapestre valaszoltak valami semmit,aztan mar nem is valaszoltak es most itt vagyunk a szarba,munka nelkul igeretekkel,hazugsagokkal,lehuzasokkal,es lassan lakasnelkul,ebben a honapban 3 nap munkaval.Megbizhatatlanok ,es barmennyire is fenyezik magukat otthon mennyire hu de jo munkat vegeznek,nem igaz csak az hogy itt lehetsz es hatalmas penzeket szakitanak beloled amig lehet ,aztan eldobnak mert jon helyetted masik 100 a helyedre.Hogy miert vagyok meg mindig itt?Varom a fizetesem es mar csak egy rossz emlek marad amit nagyon hamar el akarok felejteni es mindenkit figyelmeztetni ,hogy gondolja meg 3x mit csinal mielott ezzel a ceggel kot szerzodest.Ez az igeret foldje ,Ha kerdes van irjatok es valaszolok mindenre ha ezzel segithetek,mert kb a 10%-at irtam le a szarnak ami itt van!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Koko777
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Feb 12, 2013
Hozzászólások: 1

HozzászólásElküldve: 2013. Február 12. Kedd, 14:14    Hozzászólás témája: Lehuzosok, szegyelljek magukat! Hozzászólás az előzmény idézésével

Csovi Mindenkinek!
Mi a cimbimmel most hagytuk ott a TS-t. Fergek egytol-egyig. A hazban harom kicsi szobaban laktunk nyolcan, kosz, igenytelenseg, egy ora gyaloglasra a munka helytol. Hangoskodo iszakos lengyelek, es irigy magyarok. A szoba akkora volt ket szemelynek, hogy alig tudtunk megfordulni benne, polc, tarolo, szekreny nuku. A hutoszekrenybe tan harom ember, ha be tudott rakni valamit, bolt fel oranyira.
Opsz manager egy semmirekello ***, semmit sem segített, az angliai, pesti iroda lekezelo hazudozos nepseg.
Szegyen, hogy segitseg helyett igy lehuzzak az embert!
Soha tobbet az eletbe Team Support, az hot zicher!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor


Csatlakozott: Dec 18, 2005
Hozzászólások: 1781

HozzászólásElküldve: 2013. Február 15. Péntek, 17:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mellőzzétek a képeket légyszi, töröltem, mert szétnyomta az egész oldalt.
_________________
Telefon: 02080907159
skype: magyarok.londonban
vagy a fórum részben Encinél: http://www.magyaroklondonban.com/forum-6.html
e-mail: amagyaroklondonban@gmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
2 / 4 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group